2009. március 25-én megtartottuk az első Utolsó Szerdát, rendezvénysorozatunk nyitó alkalmát.

A hagyományteremtőnek szánt rendezvény első vendége Krakkó Ákos, a Hír Televízió szerkesztő-riportere, a Célpont című oknyomozó műsor vezetője volt.

Ákos szerencsére nem tartotta magát ahhoz a kitételhez, miszerint kulisszatitkokat nem hallhatunk tőle, így bepillantást nyerhettünk a magyar televíziós újságírás egyetlen valódi oknyomozó műsorának hátterébe. Természetesen ezeket a mesterfogásokat most nem közöljük, és ezzel a gonosz fogással próbáljuk a nézőszámot növelni a következő alkalomra.

Az eredetileg tervezett mintegy kétórás program szerencsére elhúzódott; a beszélgetés olyan jó hangulatú volt, hogy a résztvevők nagy többsége még legalább egy órát ráhúzott a "hivatalos" programra, míg a keménymag - Ákossal együtt - negyed tizenkettő táján hagyta el vendéglátónk a KDNP második kerületi szervezetének az erre az estére a tizenkettedik kerülethez csatolt, Keleti Károly utcai klubhelyiségét.

A következő alkalomra máris lehet készülni, hiszen április hónapnak is vége lesz egyszer - és a hónap végével eljön az Utolsó Szerda.

Várunk tehát mindenkit 2009. április 29-én, este hétkor - hogy ki lesz a vendég, arról még beszámolunk. A javaslatokat kommentek formájában is várjuk.

Szerző: Santino007  2009.03.28. 16:51 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoszerda.blog.hu/api/trackback/id/tr221031524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása