A lassan stabillá váló húsz körüli látszámú közönséggel rendkívül érdekes, a politikai bulvár területére is el-elkalandozó beszélgetésen vehettünk részt Almássy Kornéllal május utolsó szerdáján. Az MDF pártból kizárt egykori alelnökétől sok érdekességet tudhattunk meg a politika fősodrának eseményeiről, és részletesen beszámolt a megfigyelést nem tartalmazó "megfigyelési ügyről", kizárásának körülményeiről, illetve az MDF "ibolyista" szárnyának már-már kevésbé szerencsés dél-amerikai országokat idéző módszereiről.

Szó esett arról is, hogy a korábban az országos hallgatói érdekképviseletet vezető fiatal politikus hogyan került az egykor szebb napokat látott MDF első vonalába; milyen a viszonya jelenleg a Fidesszel, és hogyan, milyen keretek között képzeli el saját maga és csapata közelebbi és távolabbi jövőjét.

A jól sikerült estét az izgalmas Bajnokok Ligája döntő tette teljessé - legalábbis azoknak, akik a Barcelonának szurkoltak. Ez persze már nem Kornélon múlt, akinek ezúton is köszönjük, hogy elfogadta a meghívásunkat.

 

Szerző: Santino007  2009.05.28. 13:02 Szólj hozzá!

Címkék: almássy almássy kornél utolso szerda

A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoszerda.blog.hu/api/trackback/id/tr181148769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása