Tegnap (2010. 01. 27.) nagy sikerrel, közel ötvenfős hallgatóság előtt látta vendégül a Hegyvidéki Ifjúságért Közhasznú Egyesület dr. Kocsis Mátét, Budapest nyolcadik kerületének, a híres-hírhedt józsefvárosnak fideszes polgármesterét. 

A 29 éves polgármester a korához illő - ugyanakkor pozíciójához képest szokatlan - közvetlenséggel és nyíltsággal válaszolt a moderátor és a közönség kérdéseire.

A másfél órára nyúló beszélgetés során sok és érdekes tervet hallgattunk arról, hogyan képzeli a 8. kerület első embere Józsefváros jövőjét, és tapasztalhattuk azt is, hogy milyen, amikor valakit a jó értelemben vett lokálpatriotizmus vezérel a mindennapjaiban.

A már másfél hónapos működése alatt is váratlan és eredményes húzásokkal operáló polgármesternek ezúton is sok sikert kívánunk a Hegyvidékről - az Utolsó Szerda pedig dübörög tovább, a készülődés megkezdődött a február 24-i alkalomra.

 

 

Szerző: Santino007  2010.01.28. 15:22 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoszerda.blog.hu/api/trackback/id/tr611710042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása