azaz tulipánokról, ibolyákról, narancsokról és szegfűkről is minden bizonnyal fogunk beszélgetni, hiszen májusi rendezvényünkön a független országgyűlési képviselő lesz a vendégünk, aki az őszi politikai szezon talán legnagyobb botrányának, a legkisebb parlamenti párt kizárósdiba torkollott eseményeinek az egyik központi figurája volt.

Almássy Kornéltól tehát első kézből hallgathatjuk meg, hogy mi történt - de persze nem csak erről lesz szó, hiszen a fiatal politikus életútja, eddigi pályája és jövőbeni tervei mindenki számára érdekesek és tanulságosak.

Várunk tehát mindenkit; május 27., este hattól (18.00), a szokásos helyen (Keleti K. u. 29.).

A beszélgetés után pedig további izgalmak következnek, hiszen labdarúgó Bajnokok Ligája döntő lesz, ami fakultatíve együtt tervezünk megtekinteni - itt az is kiderül, hogy Almássy Kornél hogyan szurkol a Manchesternek. Vagy a Barcelonának.

Szerző: Santino007  2009.05.16. 01:17 Szólj hozzá!

Címkék: almássy kornél utolso szerda

A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoszerda.blog.hu/api/trackback/id/tr471124287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása